Βόμβα-Χατζηβασιλείου:Αποκαλύπτει πως ίσως δεχτεί άλλη πρόταση

18:15 15/4/2013 - Πηγή: TVNea
Στην εφημερίδα REAL και την Πολυξένη Καραμίχα μιλάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα για τη συνεργασία της με τον ALPHA, αλλά και δημιουργώντας ερωτηματικά...

Ισχύει ότι του χρόνου ο "ταχυδρόμος" Πέτρος Γυφτόπουλος δεν θα είναι στην εκπομπή;

Τίποτα δεν ισχύει ακόμα. Ο Πέτρος έχει τη θέση του στην εκπομπή. Το παιδί προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το πτυχίο του. Μακάρι να καταφέρει αυτό που θέλει να κάνει κι εγώ θα είμαι δίπλα του και θα
τον στηρίξω στις αποφάσεις του, όπως έχω κάνει και παλιότερα με άλλους συνεργάτες.

Έχετε μιλήσει με το κανάλι για την επόμενη σεζόν;

Φυσικά. Το κανάλι έχει δείξει την πρόθεση του να συνεχίσει η εκπομπή, αλλά ακόμα είναι όλα σε θεωρητικό επίπεδο, δεν έχουν μπει οι σχετικές υπογραφές.

Εσάς σας βρίσκει σύμφωνη η πρόθεση του ALPHA;

Φυσικά, αλλά δεν σας κρύβω ότι υπάρχει και κάτι πολύ ενδιαφέρον και δελεαστικό που έρχεται από πολύ μακριά! Δεν θέλω να πω, όμως, κάτι παραπάνω γιατί θα ήταν πρώιμο.

Γιατί επιτεθήκατε στον Λάκη Λαζόπουλο;
Έχω επιτεθεί εγώ στον κ. Λαζόπουλο; Αστιεύεστε μάλλον! Το διαβάσατε στη συνέντευξη ή διαβάσατε τους τίτλους που κατασκευάζουν διάφοροι για να πουλήσουν; Να διαβάσετε τη συνέντευξη μου και αν βρείτε την παραμικρή αιχμή προς το πρόσωπο του Λάκη Λαζόπουλου, τρυπήστε μου τη μύτη. Τον Λάκη τον αγαπώ πάρα πολύ και όχι επειδή είναι στον ALPHA. Έχουμε μια σχέση που κρατάει πολλά χρόνια πριν πάμε στο κανάλι και οι δύο. Το ότι παραποιούν αυτά που λέμε για να πουλάνε μερικά φύλλα παραπάνω έχει καταντήσει αηδία.
Keywords
Τυχαία Θέματα