Βρήκαν το μάστορά τους

10:41 5/11/2011 - Πηγή: TVNea
Ξεκίνησε ως βασικός συνεργάτης του Σπύρου Σούλη στην εκπομπή «Με το δεξί» διαμορφώνοντας κήπους. Πέρυσι επιστρατεύτηκε από την παραγωγή του «Βig Brother» στον Alpha και το «Top Chef» στον ΑΝΤ1 για τη μελέτη των εξωτερικών χώρων. Σήμερα ο ΣΚΑΪ εμπιστεύεται τον Μάριο Γκρόκο προκειμένου να πάρει πάνω του την επιτυχημένη εκπομπή του καναλιού «Κηπουρέματα»! Ο νέος κύκλος επεισοδίων της εκπομπής «Κηπουρέματα» αναμένεται να βγει στη μικρή οθόνη προς το τέλος του μήνα, με αρκετές αλλαγές
στο concept. Η παρουσίαση του σχεδιασμού του κήπου θα γίνεται σε 3D, χρησιμοποιώντας software, που είναι το πιο βραβευμένο πρόγραμμα τα τελευταία τρία χρόνια σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το συγκεκριμένο software δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πολύ κοντά μεταξύ σχεδίου και τελικού αποτελέσματος. Ετσι, θα μπορούμε να περιηγηθούμε και να έχουμε ολική κάτοψη χώρου και σπιτιού, ενώ παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του χώρου να εκφέρει τη γνώμη του και να αλλάζει κάποια στοιχεία αν θέλει.«Το κατασκευαστικό κομμάτι θα είναι πολύ δυνατό, γιατί θα δίνει τη δυνατότητα και στον ιδιοκτήτη του κήπου να συμμετέχει» δηλώνει στην «Espresso» ο Μάριος Γκρόκος. «Παράλληλα, θα μπορούμε να δούμε πώς θα είναι τα φυτά που βάζουμε στον κήπο, στο μπαλκόνι, στην ταράτσα ακόμη και ύστερα από πέντε χρόνια».
Η εκπομπή ωστόσο δεν άλλαξε μόνο παρουσιαστή, αλλά και θεματολογία, αφού, όπως μας εξηγεί ο ίδιος, «θα είναι βασισμένη στο γεγονός ότι θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο άμεσοι με τον τηλεθεατή και να δείχνουμε πως δεν παρουσιάζουμε μόνο γεωπονικό κομμάτι. Θα κινηθούμε με όσο το δυνατόν περισσότερο οικονομικούς τρόπους για να βελτιώσουμε τον ήδη υπάρχοντα κήπο ή να ασχοληθούμε και με κάποιο λαχανικό που μπορεί να το αξιοποιήσει και στην κουζίνα του και γενικότερα θα βάλουμε το πράσινο στην καθημερινότητά μας, αφού βασικός στόχος είναι να έρθουμε πιο κοντά στη φύση». Οσον αφορά το κτίριο που θα χρησιμοποιηθεί για διαμόρφωση κήπου και εξωτερικών χώρων, ήδη έχουν καταφτάσει στα γραφεία της παραγωγής αρκετά γράμματα ιδιοκτητών, αλλά και γράμματα από σχολικά κτίρια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η παραγωγή έχει ήδη επιλέξει ένα σχολικό κτίριο στο Μενίδι, ωστόσο ακόμη δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.

espresso


Keywords
Τυχαία Θέματα