Ζήνα Κουτσελίνη: “Θα μπορούσα να φανταστώ τη Μενεγάκη να κάνει δελτίο ειδήσεων!”

09:32 18/1/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “Πάρτε θέση” με την Χριστίνα Κανατάκη. Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της “Ο πιο δύσκολος δρόμος”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και μίλησε για όλα στην εκπομπή του TV100. Μίλησε για
το πρώτο της βιβλίο και ανέφερε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της ακόμη συγγραφέα, ενώ συμπλήρωσε “Και πολλές θεωρούν ότι είναι παρουσιάστριες, αλλά για μένα δεν είναι…”.
“Για να μπορέσω να δουλέψω με έναν άνθρωπο έπρεπε να τον εκτιμάω, να τον σέβομαι και να αποδέχομαι τον τρόπο που εργάζεται. Δεν δούλεψα με ανθρώπους που δεν σεβάστηκα ή που δεν ήμουν περήφανη που συνεργάστηκα μαζί τους. Άσχετα αν στην πορεία, τα πράγματα μας έφεραν σε διαφορετικούς δρόμους ή πραγματικά δεν ενωθήκαμε…” δήλωσε.
Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε και για την τηλεόραση, αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. “Ένας καλός παρουσιαστής μπορεί να είναι καλός σε όλα. Ανεξάρτητα αν θα κάνει την ψυχαγωγία με άλλο τρόπο. Μπορεί να την κάνει, όμως. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πέρασε από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία με πολύ ωραίο τρόπο. Ήταν το κόνσεπτ τέτοιο που προσαρμόστηκε πάνω στη Βίκυ. Η Ράνια Θρασκιά, όταν ξεκίνησε έκανε πεντάλεπτα δελτία ειδήσεων, πέρασε στην ενημέρωση, έκανε ψυχαγωγία… Το ίδιο καλά τα έκανε. Θα μου πεις, μπορείς να φανταστείς τη Μενεγάκη να κάνει δελτίο ειδήσεων; Ναι, εγώ μπορώ! Και νομίζω θα τα έλεγε και με χαμόγελο!” ανέφερε, ενώ συνέχισε “Είναι θέμα προσωπικότητας. Το να βγει ένας άνθρωπος και να είναι μαγκωμένος, είτε στην ενημέρωση, είτε στην ψυχαγωγία, δεν θα πει τίποτα. Εγώ τους λέω “πινέζες”, δεν θα μπορέσουν να κινηθούν, λέγονται “συγκαμένοι” τηλεοπτικά”.
“Έχει μέλλον η τηλεόραση. Αρκεί να την δούμε πιο ρεαλιστικά, να μιλήσουμε τη γλώσσα των τηλεθεατών. Αυτό που έλεγα πάντα είναι ότι η τηλεόραση είναι πλάκα, είναι παρέα και συντροφιά. Αν μιλήσουμε στον τηλεθεατή Κινέζικα, εισπράττει Γαλλικά, είναι σαν να μιλάμε άλλες γλώσσες” κατέληξε.
Δείτε το απόσπασμα:
Keywords
Τυχαία Θέματα