Ζήνα Κουτσελίνη:Σχολιάζει και βαθμολογεί τα τηλεοπτικά πρόσωπα!

13:00 20/12/2012 - Πηγή: TVNea

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε συνέντευξη στο TVGlam του Ελεύθερου Τύπου και στην δημοσιογράφο Δήμητρα Μποφυλάτου, όπου μιλάει για τη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα, ενώ δεν διστάζει να βαθμολογήσει τους πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης με το δικό της μοναδικό τρόπο.Τούρκικα σίριαλ βλέπετε; Πώς τα κρίνετε;Όλα κάνουν τον κύκλο τους. Παλαιότερα ήταν τα βραζιλιάνικα, τώρα τα τούρκικα. Δεν είναι κακό να βλέπεις τούρκικα σήριαλ, αν η συνολική παραγωγή είναι αξιέπαινη. Αυτό που με ενοχλεί είναι να ψάχνω για ελληνική σειρά, ανάμεσα στα τούρκικα, και το χειρότερο είναι η ελληνική σειρά που βρίσκω
να είναι σε επανάληψη.Ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμά θεωρείτε πώς κάνει τη διαφορά;Η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, γιατί βαδίζει με την εικόνα της κοινωνίας. Περιγράφει τα προβλήματα και την αλήθεια της με τρόπο ντοκιμαντερίστικο, χωρίς να είναι ακριβή παραγωγή. Γιατί λοιπόν στην prime time ζώνη, αντί για μια τουρκική σειρά να μην δούμε ένα τέτοιο καθημερινό προιόν; Τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία πολλά, και οι δημοσιογράφοι που μπορούν να τα υπηρετήσουν πολλοί.Ποιοι θα είναι οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν με τα μέχρι σήμερα δεδομένα;Νικητές θα είναι όσοι σε αυτό το δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο θα διατηρήσουν την εργασία τους. Χαμένοι όσοι δεν κατανοούν ότι δεν υπάρχει lifestyle σε αυτή την τηλεόραση. Η τηλεόραση περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη από αλήθεια και κανονικούς ανθρώπους να την υπηρετούν. Όχι φτιασιδωμένους από φιλοδοξία και τίποτα, με αυτή ακριβώς τη σειρά όπως περιγράφω και στο βιβλίο μου.Υπάρχει κάποιο από τα πρόσωπα που σας λείπει από τη τηλεόραση;Ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Ράνια Θρασκιά, η Σεμίνα Διγενή. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κρατήσεις φιλίες από το χώρο της τηλεόρασης;Μπορείς να διατηρήσεις φιλίες, αρκεί να νιώσεις ότι πραγματικά οι δρόμοι σας είναι κοινοί και όχι κενοί. Άλλο φιλία και άλλο κολακεία.Ισχύει ότι έχετε ξεκινήσει να γράφετε και δεύτερο βιβλίο; Μπορείτε να μας αποκαλύψετε περισσότερα;Ναι.Αφορά σε μια γυναίκα-αράχνη, που καταστρέφει τις ζωές όσων συνδέονται μαζί της.
Βαθμολογείστε τα τηλεοπτικά πρόσωπα:Eλένη Μενεγάκη: 10 με τόνοΓιατί καταφέρνει να εκπλήσσει ακόμη κι όσους την αμφισβητούν. Υπάρχουν οι παρουσιάστριες και η Μενεγάκη. Είναι το πιο δυνατό brand της Ελληνικής τηλεόρασης.Γρηγόρης Αρναούτογλου : 9Θέλω να απολαμβάνει περισσότερο όσα η ζωή του χαρίζει και κατά συνέπεια και ο κόσμος που τόσα χρόνια τον παρακολουθεί.Ελεονώρα Μελέτη: 8,5Όχι για την παρουσίαση της εκπομπής, αλλά για το προιόν που συνεχίζει να υπηρετεί. Ξέρω πως είναι μαγκάκι και θα με καταλάβει. Της το λέω με αγάπη και σεβασμό σε όσα κατάφερε.Φαίη Σκορδά: 8,5Γιατί είναι στιγμές που νιώθω ότι παρασύρεται από τους άλλους που συμμετέχουν στην εκπομπή και δεν κρατάει το χαρακτήρα που ξέρω ότι διαθέτει. Είμαι αυστηρή μαζί της γιατί την αγαπώ και ξέρω πως θα καταλάβει αυτό που της λέω.Γιώργος Λιάγκας: 8Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι προσβάλλει τον καλεσμένο του και αυτό με βρίσκει κάθετα αντίθετη. Όταν είσαι παρουσιαστής, η ευγένεια είναι προσόν. Και υπάρχουν κάποιες στιγμές που το χιούμορ του με κερδίζει 100%.Πόπη Τσαπανίδου: 10Μου αρέσει ο τρόπος που διαχειρίζεται την εικόνα της και την εκπομπή της. Για την συνολική της προσπάθεια της βάζω αυτό το βαθμό. Ξέρω πως τίποτα στη ζωή της δεν της χαρίστηκε.Αντώνης Κανάκης: 9Έχει την αίσθηση του χιούμορ, αν και μερικές φορές νιώθω πως δεν αφήνει τους συναδέλφους του να μιλήσουν. Είναι παρορμητικός, με έντονο ταμπεραμέντο και κάποιες φορές οι άλλοι δεν τον προλαβαίνουν. Ζέτα Μακρυπούλια: 7Μου φαίνεται στημένη στην παρουσίασή της. Είναι στιγμές που νιώθω ότι ασχολείται περισσότερο με την εμφάνισή της και λιγότερο με όσα θα πει. Το αστειάκι με την μικρή βαθμολογία του Λάτσιου με κούρασε.Τατιάνα Στεφανίδου: 9,5Δεν είναι απλή παρουσιάστρια αλλά και δημιουργός. Αυτό της δίνει plus βαθμολογία. Ξέρει να ελίσσεται και στα δύσκολα βρίσκει την άκρη της.
Keywords
Τυχαία Θέματα