Ζητάω συγγνώμη από την Ελένη!

11:34 3/10/2012 - Πηγή: TVNea

Συγγνώμη από την Ελένη Μενεγάκη ζητά ο Μεγακλής Βιντιάδης."Αν στενοχώρησα την Ελένη της ζητάω συγγνώμη" αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο "Χάι" ο πρώην συνεργάτης της Μεγακλής Βιντιάδης, που μιλάει για όλους και για όλα της τηλεόρασης.
Ελένη Μενεγάκη είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Έχει
αμεσότητα με το κοινό", λέει ο σκηνοθέτης και αποδίδει την παλαιότερη ένταση στις σχέσεις τους σε λόγια καλοθελητών. Εξίσου καλή άποψη εκφράζει ο κ. Βιντιάδης και για την Τατιάνα Στεφανίδου, λέγοντας ότι "είναι πολύ καλή. Γνωρίζει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και όλο αυτό που κάνει, ξέρει και το κάνει καλά".Αντιθέτως, ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει και σε πολύ μεγάλη υπόληψη, κάποιες άλλες, εξίσου προβεβλημένες, παρουσιάστριες: "Οι Σκορδά, Τσιμτσιλή και Μελέτη, ζητώ συγγνώμη, αλλά είναι λίγες".
Η συμβουλή του γενικά για τους παρουσιαστές της τηλεόρασης είναι "να δείχνουν αυτό που είναι πραγματικά", ενώ για την πρόσφατη 'επέλαση' των τούρκικων σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση ο έμπειρος σκηνοθέτης κάνει ένα πολύ εύγλωττο σχόλιο: "Κάποτε είχαμε πήξει στα βραζιλιάνικα. Τώρα ήρθε η σειρά με τα τούρκικα σήριαλ. Αυτό δείχνει πόσο άχρηστοι είναι κάποιοι".
Τέλος, οι προβλέψεις του για το χώρο που γνωρίζει καλύτερα από πολλούς συναδέλφους του είναι εξαιρετικά δυσοίωνες: "Νομίζω ότι το μέλλον της τηλεόρασης θα είναι χειρότερο και από το παρόν της και από το... παρελθόν της. Τα κανάλια θα αλλάξουν χέρια. θα πηγαινο-έρχεται κόσμος του στυλ 'στου κασίδη το κεφάλι'. Τί να πω..."http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα