20 εκατ. ευρώ στην επικοινωνία θα επενδύσει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων

Το επενδυτικό πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας ύψους 100 εκατ. ευρώ παρουσίασε χθες σε Συνέντευξη Τύπου η οικογένεια της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Chief Marketing Officer της εταιρείας, ανέλυσε το επενδυτικό αυτό πλάνο, σημειώνοντας ότι τα 20 εκατ. εξ αυτών, «προορίζονται σε έναν πολύ σημαντικό τομέα που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει, την ολοκληρωμένη επικοινωνία, με τη συμμετοχή της εταιρείας σε στρατηγικά σχεδιασμένες εκδηλώσεις,

προωθητικές ενέργειες και σημεία επαφής με το καταναλωτικό κοινό, ενισχύοντας την μεταξύ μας σχέση».

Παράλληλα, το πλάνο περιλαμβάνει επένδυση 4 εκατ. σε ιδιόκτητο στόλων φορτηγών, 5 εκατ. σε τεχνολογικό εξοπλισμό και σε συστήματα οργάνωσης και 28 εκατ. για στήριξη του δικτύου πελατών. Το όραμα της εταιρείας και το σκεπτικό που την έθεσε «στην ηγετική θέση της ελληνικής αγοράς», παρουσίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Πέτρος Σεπετάς, ενώ η Ελένη Θεοχάρη, Γενική Διευθύντρια & Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, αναφέρθηκε στις αξίες και την εταιρική κουλτούρα, και ο Παύλος Σεπετάς, Operations & Tech Manager, μίλησε για τον πολυεπίπεδο μετασχηματισμό που υφίσταται η εταιρεία.

Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το λεπτομερές πενταετές μας πλάνο είναι ο οδικός χάρτης της ανάπτυξης της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων, του τόπου, της Περιφέρειας και συνεισφέρει στην ανάπτυξη της χώρας μας. Δημιουργούμε θέσεις εργασίας, κάνουμε πράξη τη βιωσιμότητα, συνεχίζουμε να μένουμε πιστοί στις αξίες μας. Στις αξίες που μας καθιέρωσαν στην κορυφή. Μεγαλώνουμε, αναπτυσσόμαστε, γινόμαστε πιο δυνατοί για να μπορούμε να διασφαλίζουμε την ποιότητα και να ανοίγουμε δρόμους για τον κλάδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα