AI συνεργασία Google και Omnicom

Πρόσβαση στα generative AI tools του Google Cloud θα έχει η Omnicom, όπως ανακοινώθηκε στα Cannes Lions, την Τρίτη. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Omnicom θα ενσωματώσει την πλατφόρμα Vertex AI στις tech λειτουργίες της και θα έχει πρόσβαση σε

προγράμματα όπως το language model PaLM 2 και το μοντέλο δημιουργίας εικόνων Imagen, που έκανε το ντεμπούτο του, τον Μάιο.

«Η Omnicom αξιοποιεί το ΑΙ για πάνω από μια δεκαετία και η πραγματική αλλαγή του παιχνιδιού που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι το generative AI», αναφέρει ο Paolo Yuvienco, Chief Technology Officer της Omnicom. «Με τη δημιουργία του Omni ως ανοιχτού λειτουργικού συστήματος, είμαστε σε θέση να ενσωματώσουμε γρήγορα αυτά τα καινοτόμα μοντέλα και να παρέχουμε στους χιλιάδες εργαζομένους της Omnicom. Είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε πώς το Imagen θα εμπνεύσει τους ανθρώπους μας αναβαθμίζοντας της ιδέες που για τους πελάτες», δήλωσε ο Jonathan Nelson, Chief Executive της Omnicom Digital.

Τη Δευτέρα, η εταιρεία παρουσίασε την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας, Omni 3.0, στα Cannes Lions. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει βελτιώσεις στο Omni Assist, το εργαλείο generative AI της εταιρείας και την πλατφόρμα Omni Commerce.

(Πηγή: The Drum)

Keywords
Τυχαία Θέματα