Alpha Services and Holdings: Σχέδια και δράσεις για ένα βιώσιμο μέλλον

Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του για ένα βιώσιμο μέλλον, ο όμιλος Alpha Bank έχει θέσει στο επίκεντρο της στρατηγικής του την πλήρη ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του, γεγονός που αποτυπώνεται στον 15ο Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2021, της Alpha Services and Holdings, μητρικής εταιρείας του ομίλου.

Ο Απολογισμός παρουσιάζει τον περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο του ομίλου και επιδιώκει την παρακολούθηση των αντίστοιχων

επιδόσεών του, με στόχο τη βελτίωση και την αποτελεσματική υλοποίηση της στρατηγικής του, αλλά και τη δημιουργία βιώσιμης και μακροπρόθεσμης αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης γίνεται αναφορά στην υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου, «Project Tomorrow», που, μεταξύ άλλων, στοχεύει στην ένταξη των κριτηρίων ESG σε όλους τους άξονες δραστηριοτήτων του ομίλου. Επιπλέον, εκτενής αναφορά γίνεται στις πρωτοβουλίες του ομίλου για τη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, τη δημιουργία υπεύθυνων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και προϊόντων, καθώς και την υποστήριξη των πελατών, της κοινωνίας και των εργαζομένων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα