Bee Kings: Νέα εταιρεία Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Μarketing

«Bee Kings» είναι το όνομα του νέου εγχειρήματος της Χριστίνας Κάβουρα, του Οδυσσέα Ρηγόπουλου και του Θοδωρή Ρηγόπουλου, το οποίο κάνει την είσοδό του στην ελληνική αγορά. H Bee Kings αποτελεί μια εταιρεία Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Μarketing που δύναται να καλύψει όλο το φάσμα εργασιών marketing μίας εταιρείας.

Μπορεί να λειτουργήσει ως ένα outsourced τμήμα marketing και marketing agency μαζί και απευθύνεται, κυρίως, σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν

μπορούν να υποστηρίξουν ένα πλήρως στελεχωμένο τμήμα marketing in-house.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι tailor-made, βασίζονται στις ανάγκες του πελάτη και μπορούν να είναι τόσο σε επίπεδο συμβουλευτικής και καθοδήγησης αλλά και σε εκτέλεση day-to-day marketing εργασιών, όπως η διαχείριση social media. Το πελατολόγιο της εταιρείας αυτή τη στιγμή αποτελείται από τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, τη Re4Earth, τη φωτογραφική ομάδα του Φώτη Πλέγα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με εταιρείες από τους κλάδους του beauty και των τροφίμων.

Η Χριστίνα Κάβουρα, εκτός από Co-Founder έχει αναλάβει και Managing Director της εταιρείας, καθώς διαθέτει αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Μεταξύ άλλων, είχε διατελέσει Communications Manager Balkans για τη MAC Cosmetics του ομίλου Estee Lauder Companies.

Keywords
Τυχαία Θέματα