Communication Factory και Πουκαμισάς σε νέα επικοινωνία

Ο όμιλος φροντιστηρίων Πουκαμισάς επιλέγει anime για τη νέα τηλεοπτική του καμπάνια, την οποία «υπογράφει» η Communication Factory. To concept βασίζεται στην εικονοποίηση του φόβου που βιώνουν οι μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις μέσω ενός «τέρατος», του Πανελλέοντα.

Ο Πανελλέοντας, το φοβερό λιοντάρι

των Πανελλαδικών, τρομοκρατεί πλήθος μαθητών μέσα στο Σύνταγμα. Εκτός από τον πρωταγωνιστή που έχει τον «τρόπο» να τον δαμάσει. Μετά την εξημέρωση του Πανελλέοντα προχωρούν συμφιλιωμένοι μαζί προς τον δρόμο της επιτυχίας. Η ταινία κλείνει με το tagline «Ο δικός σου τρόπος να νικάς».

Η Creative Director, Καρμέλα Οικονομοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Αποφασίσαμε ότι το συγκεκριμένο storytelling μπορεί να υπηρετηθεί άψογα με το Japanese Αnime.

To creative challenge ήταν μεγάλο, αντίστοιχο με τον ενθουσιασμό μας. Δεν θα είχαμε τόσο άρτιο αποτέλεσμα χωρίς το πολύτιμο Art Direction του Creative, Nτίνου Ζώτου, τον Αrt Director Κώστα Φουτρή, με άποψη και βαθιά γνώση επί του αντικειμένου, και φυσικά την ομάδα Correct Creative Productions που έβαλε κίνηση, ήχο και ψυχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα