Deos στον ουρανό της Αθήνας!

Mε την καλύτερη θέα της πόλης, το Deos προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης, σε όλους τους χώρους, τους οποίους επιμελήθηκε ο interior designer Στράτος Χιωτέλης.

Το all-day restaurant είναι ανοικτό από το πρωί για breakfast ή brunch, συνοδεία του καλύτερου καφέ της πόλης, ιδανικός προορισμός για να ξεκινήσει κάποιος τη μέρα του ή να πραγματοποιήσει ένα επαγγελματικό ραντεβού. Στον ίδιο χώρο σερβίρεται lunch με πολλές επιλογές από snacks και mini-bites μέχρι γευστικές δημιουργίες μεσογειακής κουζίνας.

Μετά το sunset, το dinner restaurant προσφέρει την

απόλυτη γαστρονομική εμπειρία της πόλης. Ο executive chef Γιάννης Στανίτσας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μενού, με ευρύ φάσμα γεύσεων. Από το raw bar με επιλογές από ωμές παρασκευές, μέχρι μοντέρνες Μεσογειακές προτάσεις αλλά και meat lover επιλογές βασισμένες σε prime κοπές από πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας.

Οι οινόφιλοι μπορούν να επιλέξουν από μια εκτεταμένη λίστα από την Ελλάδα και τον κόσμο, που σίγουρα θα τους ικανοποιήσει.

Στο rooftop του 25ου ορόφου, η πισίνα πλαισιώνεται από άνετες ξαπλώστρες, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης μέσα στην πόλη, ενώ στο cocktail bar η sunset hour είναι απλά απερίγραπτη. Την cocktail list επιμελείται ο Bar Manager, Λάμπρος Λιόνας.

Όλοι οι χώροι του Deos διατίθενται για κάθε είδους εκδήλωση, καθώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, για να καλύψει κάθε ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα