Devotion: Νέο podcast τεχνολογίας από το Papaki

Το Papaki δημιουργεί ένα podcast τεχνολογίας, με τον τίτλο «Devotion», που όπως επισημαίνει σημαίνει λατρεία για… development. Με παρουσιαστή τον front-end developer Κυριάκο Βουρνιά, το Devotion θα παρουσιάζει μέσα από ολιγόλεπτα επεισόδια που θα δημοσιεύονται ανά δύο εβδομάδες, θέματα που αφορούν κάθε front-end developer και θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί ή να εμπνευστεί.

Το

πρώτο επεισόδιο είναι διαθέσιμο στο Spotify και αφορά τη React, μια από τις δημοφιλέστερες βιβλιοθήκες Javascript. Ο ακροατής θα μάθει σε τι ακριβώς εξυπηρετεί η React, ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά της, και πώς μπορεί να τη μάθει σε βάθος. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το νέο podcast τεχνολογίας μας, το Devotion.

Η θεματολογία του είναι εξειδικευμένη αλλά ευελπιστούμε πολύτιμη, στους ανθρώπους που κάνουν πραγματικότητα online, ακόμα και τις πιο τρελές ιδέες. Αν μέσω των επεισοδίων μας, έστω και ένας developer μάθει κάτι νέο ή εμπνευστεί, θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας», αναφέρει η Marketing Communications Manager του Papaki, Μαριέτα Χριστοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα