«Digital Acceleration with OKRs» για 1η φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Η AltoValue, σε συνεργασία με την Exis Technology Εnablers, παρουσίασαν την υπηρεσία «Digital Acceleration with OKRs» στο πλαίσιο του 2ου OKRs AltoWebinar που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου.

Η έμπνευση για τη δημιουργία αυτής της υπηρεσίας εντοπίζεται στις μεταβολές και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες στην ψηφιακή εποχή, οι οποίες απαιτούν από τους οργανισμούς ξεκάθαρη ψηφιακή στρατηγική, συνδεδεμένη με το όραμα της εταιρείας, καθώς και ένα δυνατό μοντέλο οργάνωσης, προκειμένου να υλοποιήσουν τους ψηφιακούς τους στόχους.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι επιχειρήσεις

επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, αξιοποιώντας το OKRs framework, παράλληλα με την μεγάλη εμπειρία των δύο εταιρειών σε θέματα στοχοθεσίας, σχεδιασμού ψηφιακής στρατηγικής και υλοποίησής της με τις κατάλληλες τεχνολογικές λύσεις και εργαλεία.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια τέτοια υπηρεσία για να υποστηρίξει κυρίως εταιρείες που δεν έχουν ξεκινήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, αλλά και εταιρείες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εφαρμογή του.

O Co-Founder & Senior Strategy Advisor, Σταύρος Γιαννέτσος, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη νέα υπηρεσία που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την εταιρεία Εxis, συνδυάζοντας το expertise των 2 εταιρειών προς μια ολοκληρωμένη λύση στη διαρκώς μεταβαλλόμενη ψηφιακή εποχή, αλλά και για την επιτυχημένη διεξαγωγή του 2ου OKRs altoWebinar».

Keywords
Τυχαία Θέματα