Duo και 4WiseMonkeys ενισχύουν την επικοινωνία του brand

Το Duo, πιστό στην εξέλιξη και συνεχίζοντας την πορεία του στον κόσμο των Social Media, παρουσιάζει το νέο του προφίλ στο TikTok. Σε συνεργασία με την 4WiseMonkeys, το brand κάνει ένα ακόμα βήμα για να προσεγγίσει την Gen Z, η οποία αποτελεί, άλλωστε, το core κοινό του.

Έτσι, μπαίνει δυναμικά στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok, η οποία, αναμφίβολα, παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη και συγκεντρώνει σημαντική απήχηση. Η απόφαση να ενταχθεί το TikTok στα βασικά κανάλια επικοινωνίας

του brand ήταν σχεδόν μονόδρομος, καθώς πρόκειται για μια κίνηση η οποία ενισχύει τη στρατηγική του brand και την always on επικοινωνία του.

Η προσθήκη αυτή έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να αυξήσει το engagement του brand με βασικές κοινότητες του μέσου. Το Duo, έχοντας δημιουργήσει μεγάλες καμπάνιες στα social media και δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της σεξουαλικής εκπαίδευσης του κοινού, βάζει σαν στόχο να μιλήσει για θέματα που αφορούν όλους, αξιοποιώντας, πλέον, τα εργαλεία και τις δυνατότητες του TikTok.

Keywords
Τυχαία Θέματα