H Aim σε πρόγραμμα επαγγελματικής ενδυνάμωσης γυναικών

Η Aim μαζί με τα καταστήματα Μασούτη στήριξε το πρόγραμμα #KickOff Business του οργανισμού Mexoxo, δύο συνεχόμενες φορές, βοηθώντας γυναίκες από 18-45 ετών να πραγματοποιήσουν το πρώτο τους βήμα στο επιχειρείν, εφοδιάζοντας τις συμμετέχουσες με γνώση και σχέδιο για την επιχείρησή τους.

Oι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις, που κάλυπταν βασικά βήματα που οι νέοι επιχειρηματίες χρειάζεται να γνωρίζουν.

Ο Δημήτρης Χαζάπης, SEE

Communications Manager, Unilever ανέφερε για τη συνεργασία και το πρόγραμμα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσω του #KickOffBusiness. Επιθυμούμε να συμβάλλουμε στα πρώτα βήματα των γυναικών που θέλουν να ξεκινήσουν την επιχείρηση τους, χαρίζοντας τη δύναμη που πηγάζει από το χαμόγελο και την κατάλληλη γνώση».

Ο Γιάννης Καλαϊτζάκης, Marketing Director, Μασούτης, δηλώνει: «Ήταν μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε στα καταστήματά μας τη συνεργασία της Aim με τον οργανισμό Mexoxo και να συμβάλλουμε και εμείς, με τον δικό μας τρόπο, στην υλοποίηση του προγράμματος #KickOffBusiness».

Keywords
Τυχαία Θέματα