H VML με νέα global creative ομάδα

Την global δημιουργική ομάδα της παρουσίασε η VML με επικεφαλής την Debbi Vandeven. Η Debbi Vandenen θα αποτελεί την global CCO της νέας οντότητας που προέκυψε από τη συγχώνευση της VMLY&R με τη Wunderman Thompson τον Οκτώβριο, ενώ, προηγουμένως, εκτελούσε καθήκοντα Global Chief Creative Officer στη VMLY&R.

Όσον

αφορά στη νέα οντότητα, επέλεξε να στελεχωθεί με αρκετούς creatives και από τις δύο εταιρείες. Συγκεκριμένα, ο Rafa Pitanguy αναλαμβάνει ως Deputy Global Chief Creative Officer και Global Chief Creative Officer για την Coca-Cola Company. Η Kaleeta Mcade, η οποία υπήρξε Chief Experience Design Officer στη VMLY&R North America, ανέλαβε τον ίδιο ρόλο, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της The Coca-Cola Company.

Επιπλέον, ο Manuel Bordé θα αναλάβει Global Chief Creative Officer of Commerce. Αντίστοιχα, η Mel Routhier, Chief Creative Officer of VMLY&R, αναβαθμίστηκε σε Global Chief Creative Officer of Health and Wellness. Τέλος, από τη Wunderman Thompson προέρχεται μόνο ένα στέλεχος και, συγκεκριμένα, ο Bas Korsten, στον οποίο ανατέθηκε ο ρόλος του Global Chief Creative Officer, Innovation και co-Chief Creative Officer, EMEA.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
VML,