H πρώτη παρουσίαση της :Dribe στην Ελλάδα από την Kosmocar

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε press event για την πρώτη παρουσίαση της :Dribe στην Ελλάδα, στο Anassa City Events. Η εφαρμογή :Dribe προέρχεται από τη Δανία και έρχεται στη χώρα μας με την εγγύηση της Kosmocar.

Aποτελεί μία καινοτόμα συνδρομητική πλατφόρμα leasing που προσφέρει ευελιξία. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να δώσει

προκαταβολή ή οικονομική εγγύηση, ενώ πληρώνει το μίσθωμα του αυτοκινήτου μόνο για όσο το χρησιμοποιεί, με την περίοδο μίσθωσης να ξεκινά από τον έναν μήνα και για όσο ακόμα επιθυμεί ο χρήστης.

«Η αποστολή μας στην Kosmocar, η οποία εξελίσσεται σε Kosmobility, είναι να επαναπροσδιορίσουμε την κινητικότητα, και ο ερχομός της :Dribe στην Ελλάδα αποτελεί το πρώτο μας βήμα σε αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Μπογέας, Director of :Dribe Greece, εξήγησε πώς έχει αλλάξει το mobility τα τελευταία έτη, καθώς ο καταναλωτής δεν επικεντρώνεται στην ιδιοκτησία, αλλά στην πρόσβαση.

«Η αγορά θα τριπλασιαστεί τα επόμενα χρόνια, όσον αφορά στο αυτοκίνητο ως υπηρεσία», σημείωσε. Στον «αέρα» βρίσκεται και η digital launch καμπάνια της :Dribe στην Ελλάδα, το δημιουργικό της οποίας έχει πραγματοποιηθεί in-house, ενώ αναμένεται να γίνουν και outdoor ενέργειες το επόμενο διάστημα. To press event διοργάνωσε η Valuecom.

Keywords
Τυχαία Θέματα