Kαμπάνια από Antenna και Frank & Fame για το Μουντιάλ

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του ομίλου Antenna για το Μουντιάλ, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, και οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που θα αναλάβουν τις περιγραφές και τις παρουσιάσεις των εκπομπών του FIFA World Cup Qatar

2022 παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Η διαφημιστική καμπάνια φέρει την «υπογραφή» της Frank & Fame και τον τίτλο «Περιμένεις Μουντιάλ;».

Στόχος της είναι η ανάδειξη της «τεράστιας προσμονής» για τη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Το TVC παρουσιάζει τη σουρεάλ συνθήκη ανδρών σε «ενδιαφέρουσα». Κάτω από την μπλούζα τους, όμως, δεν κρύβεται μια φουσκωμένη κοιλιά, αλλά η επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022. Οι γυναίκες όχι μόνο δεν δυσανασχετούν, αλλά συμμετέχουν και αυτές στην προσμονή του «χαρμόσυνου» γεγονότος. Την παραγωγή ανέλαβε η Open Borders και τη σκηνοθεσία ο Μίλτος Πηλαλητός.

Επιπλέον, έγινε γνωστή η συνεργασία του ομίλου Antenna με την Cosmote TV για την παραγωγή εκπομπών και μεταδόσεων. Η συνεργασία, που εγκαινιάστηκε με την έναρξη της εκπομπής «Ο Δρόμος για το Κατάρ», θα συνεχιστεί ως το τέλος του Μουντιάλ, ενώ περιλαμβάνει και τη συνεργασία με δημοσιογράφους της Cosmote TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα