Mακαρόν με γεύση… κέτσαπ «σερβίρουν» Heinz και Fauchon

Σε συνεργασία με τον κατασκευαστή γκουρμέ μακαρόν Fauchon προχώρησε η Heinz προκειμένου να «σερβίρει» το «Tomacaron», την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το «Tomacaron» συνδυάζει τη διάσημη συνταγή της Fauchon με το προϊόν της Heinz – ένα μακαρόν αρωματισμένο με γλυκά μούρα, ραβέντι, τζίντζερ και μια μικρή κουταλιά από κέτσαπ. Έρχεται δε, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πλατφόρμας «It has to be Heinz» που ξεκίνησε

τον περασμένο Ιούνιο.

Οι εταιρείες διέθεσαν 57 κουτιά μακαρόν – μια αναφορά στο διάσημο tagline της Heinz «57 ποικιλίες» – το καθένα από τα οποία περιέχει οκτώ μακαρόν. Όσοι επιθυμούν να το δοκιμάσουν, μπορούν να κλείσουν τραπέζι στο Grand Café Fauchon μέσα στο Fauchon L’Hôtel στο Παρίσι, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι επισκέπτες θα μπορούν, επίσης, να δοκιμάσουν τα signature craft cocktail και mocktail «Inattendu», εμπνευσμένα από την Heinz Tomato Ketchup. Για όσους δεν βρίσκονται στο Παρίσι, ξεκίνησε διαγωνισμός στο Instagram, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 57 κουτιά Tomacarons.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα