Marlon Tate: Το πρώτο agency με γραφεία στο… διάστημα

Η Marlon Tate είναι ένα νέο creative agency, γνωστό για τις ευρηματικές διαφημιστικές καμπάνιες και brand identities, κοινό χαρακτηριστικό των οποίων είναι το στοιχείο της φαντασίας και της σουρεαλιστικής αφήγησης. Ανάμεσα στους πελάτες της είναι η Moda Bagno, το Interni, το ξενοδοχείο Twenty One και το Eastman Village στο Λονδίνο. Ένα

μικρό agency με το γραφείο της Αθήνας στον Λυκαβηττό και του Λονδίνου στο Angel, η Marlon Tate έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως γνωστή λόγω του «over the top» ισχυρισμού της πως είναι το πρώτο agency που έχει γραφεία και στο διάστημα· ένα στον πλανήτη Άρη και ένα στον Δία, «οι συντεταγμένες των οποίων βρίσκονται κάπου στην παιδική μας ηλικία» όπως μας λέει ο νεαρός ιδρυτής και Creative Director της εταιρείας, Νίκος Γεωργόπουλος.

Ο ίδιος, έχοντας χαρακτηριστεί ως «pop star art director» από το Βρετανικό περιοδικό «It’s Nice That», επέστρεψε πρόσφατα στην Αθήνα από το Λονδίνο για να ταράξει τα νερά στον χώρο της επικοινωνίας με bold σχόλια, βραβεία και ευρηματικές δουλειές γεμάτες φαντασία. Μαζί με την ομάδα του έχει αποσπάσει σημαντικές βραβεύσεις στα Red Dot Communication Awards, ενώ το 2022 ήταν υποψήφιος για το A.D. Award for Storytelling στο Λονδίνο. Φυσικά θα αναρωτιέστε πώς γίνεται να ασχολούμαστε με την Marlon Tate – ένα μικρό agency που κέρδισε ένα μόνο βραβείο στα φετινά Ermis όταν υπάρχουν «μεγάλα» agencies που κέρδισαν 30!

Aσχολούμαστε γιατί είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο νέο agency κερδίζει βραβείο για μία δουλειά που συνδυάζει στρατηγική, φαντασία και μία «over the top» σουρεαλιστική αφήγηση. Ως εκ τούτου, μέσα από το space pack (για το οποίο βραβεύτηκε η εταιρεία), η Marlon Tate καταφέρνει να συστηθεί στο κοινό ως το πρώτο agency με γραφεία στο «διάστημα». Ή αλλιώς, ως ένα agency με δημιουργικότητα διαστημικών διαστάσεων. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο χαρισματικός creative director σημείωσε πως «η φαντασία δεν έχει όρια και το δικό μας ταξίδι είναι εντελώς φανταστικό· ιδού η δύναμή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα