Marriott και Βασιλάκης ΑΕ φέρνουν το πρώτο ξενοδοχείο JW Marriott στην Ελλάδα

Η Marriott International προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Βασιλάκης ΑΕ για να φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το brand JW Marriott. Το JW Marriott Crete Resort & Spa, το οποίο αναμένεται να ανοίξει το 2025 στο Μαράθι Χανίων, θα εκτείνεται σε

100 στρέμματα και θα αποτελεί «ένα καταφύγιο για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια πολυτελή απόδραση, σε συνδυασμό με εξαιρετικές υπηρεσίες και ολιστικές εμπειρίες ευεξίας».

Η SWOT Hospitality, εταιρεία διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχείων, θα συνεργαστεί με τη Βασιλάκης ΑΕ και τη Marriott International ως η διαχειρίστρια εταιρεία του ξενοδοχείου. «Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για τον σημερινό παγκόσμιο ταξιδιώτη και η υπογραφή του JW Marriott Crete Resort & Spa αντικατοπτρίζει τη συνεχή ζήτηση που παρατηρούμε για πολυτελή καταλύματα, σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο Jerome Briet, Chief Development Officer, Europe, Middle East & Africa, Marriott International.

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Βασιλάκης ΑΕ και τη SWOT Hospitality για να παρουσιάσουμε στην Κρήτη την εξαιρετική φιλοξενία, τον προσεγμένο σχεδιασμό και τις πλούσιες εμπειρίες που πρεσβεύει η JW Marriott». «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μία ακόμη συνεργασία με τη Marriott International, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η εταιρεία Βασιλάκης ΑΕ», δήλωσε ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος της SWOT Hospitality.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Marriott, Βασιλάκης ΑΕ, JW Marriott, Ελλάδα,Marriott, vasilakis ae, JW Marriott, ellada