NetSteps: Ο Γιάννης Κόρδης CTO του business unit Code+

Η NetSteps ανακοίνωσε την ανάληψη της θέσης του Chief Technology Officer (CTO) του business unit Code+ από τον Γιάννη Κόρδη. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, ο Γιάννης Κόρδης έρχεται να προσφέρει γνώση και τεχνογνωσία στο business unit της NetSteps, Code+. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, έχει διαχειριστεί υλοποιήσεις για ένα ευρύ φάσμα brands & industries.

Ως ο σημερινός Chief Technology Officer

(CTO) της Netsteps, ο Γιάννης Κόρδης έχει συμβάλει καθοριστικά στην εκτέλεση μιας ολοκληρωμένης τεχνολογικής στρατηγικής, που ευθυγραμμίζεται με τους γενικούς επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας και υποστηρίζει τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξής της.

Πλέον επιβλέπει όλες τις τεχνικές πτυχές του οργανισμού, πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες ψηφιακής καινοτομίας και παρέχει στρατηγική ηγεσία στην τεχνική ομάδα, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική ανάπτυξη και παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Γιάννη ως νέο CTO της Code+», δήλωσε o Γιάννης Καραλής, Διευθύνων Σύμβουλος της NetSteps. «Με το αποδεδειγμένο ιστορικό του στην προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας και την επίτευξη κορυφαίων αποτελεσμάτων, είμαστε βέβαιοι ότι ο Γιάννης θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του business unit μας, Code+».

Keywords
Τυχαία Θέματα
NetSteps, Γιάννης Κόρδης CTO, Code+,NetSteps, giannis kordis CTO, Code+