R/GA: Αλλαγές μετά την αποχώρηση S. Lyons

Αλλαγές στην ηγετική ομάδα της υλοποιεί η R/GA, σε συνέχεια της αποχώρησης του global CEO Sean Lyons, ο οποίος θα ενταχθεί στην Accenture Song. Συγκεκριμένα, η global Chief Creative Officer Tiffany Rolfe προάγεται σε Πρόεδρο,

ενώ ο νυν global Chief Client Officer Robin Forbes θα αναλάβει προσωρινά καθήκοντα Chief Executive.

Οι νέες αναθέσεις θα έχουν άμεση ισχύ και τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη, από τους νέους ρόλους τους, θα αναφέρονται στον CEO του IPG, Philippe Krakowsky. Παράλληλα, ο Sean Lyons θα υποστηρίξει του T. Rolfe και R. Forbes κατά τη μεταβατική περίοδο, πριν την ανάληψη των καθηκόντων του στην Accenture Song ως επικεφαλής των παγκόσμιων δυνατοτήτων της -ένας νέος ρόλος, ο οποίος θα του επιτρέψει να ανεβάσει τα αποτελέσματα του agency, σε επίπεδο design, τεχνολογίας, επικοινωνιών και intelligence. Rolfe και Forbes θα συνεχίσουν να χτίζουν στην πρόσφατη σειρά επιτυχημένων καμπανιών της R/GA.

Ο Robin Forbes εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία με την Tiffany Rolfe και τη λοιπή ηγετική ομάδα του agency «με σκοπό να χτίσουν επάνω στο DNA του και να εκπληρώσουν τον σκοπό του να σχεδιάζουν brands για ένα πιο ανθρώπινο μέλλον».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
RGA, Αλλαγές, Lyons,RGA, allages, Lyons