Stova Bambini: «Σχεδιάζουμε τη βάπτιση των ονείρων σας»

Στην εκπομπή του Open TV «Ώρα Ελλάδος» φιλοξενήθηκε ο Στέλιος Μανωλάς, Owner και Founder της εταιρείας luxury custom made βαπτιστικού παιδικού ρούχου, Stova Bambini, με αφορμή την πρώτη της συμμετοχή στα Mother & Baby Awards 2023 και τη διάκρισή της με Gold και Bronze βραβείο.

«Είμαστε 40 χρόνια στον χώρο και αυτό που

μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι ότι επιλέγουμε πολύ αυστηρά τις α΄ ύλες μας, εισάγουμε α΄ και β΄ ύλες από τα καλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως, έχουμε άριστη ραφή και μοναδικά σχέδια», σχολίασε ο Στέλιος Μανωλάς. Σχετικά με την προτίμηση που δείχνουν στο brand και δημόσια πρόσωπα, ανέφερε ότι το γεγονός αυτό χαροποιεί μεν την εταιρεία, αλλά δεν τη διαφοροποιεί απέναντι σε μη αναγνωρίσιμους καταναλωτές, καθώς στόχος της είναι «απλώς να σχεδιάσει τη βάπτιση των ονείρων τους».

Μίλησε για το δίκτυο των 140 καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και το εκπαιδευμένο προσωπικό της, ενώ σχετικά με τη σελίδα της στο Instagram, για την οποία απέσπασε μια από τις βραβεύσεις της, εξήγησε ότι, καθώς η εταιρεία δεν έχει e-shop, καθώς η σελίδα δεν έχει εμπορικό χαρακτήρα. Τέλος, αποκάλυψε ότι η εταιρεία ετοιμάζει νέα projects, πέραν του παιδικού βαπτιστικού ρούχου, πάντα, όμως, με γνώμονα το παιδί και το βρέφος, τα οποία θα αποκαλυφθούν μέσα στο έτος. Δείτε το video.



Keywords
Τυχαία Θέματα