TV & Video Conference: Την Παρασκευή το καθιερωμένο ραντεβού της αγοράς Media

Οι σημαντικότεροι παίκτες της ελληνικής αγοράς των Media, καθώς και εκπρόσωποι κορυφαίων διεθνών ομίλων θα δώσουν το «παρών» την ερχόμενη Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στο TV & Video Conference που διοργανώνει η Boussias Events στο Hotel Sofitel.

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου θα είναι, για φέτος, η σταδιακή σύγκλιση της τηλεοπτικής και digital video

αγοράς, με τους ομιλητές να εξετάζουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που φέρνει η νέα πραγματικότητα. Ειδικότερα, τις τελευταίες τάσεις και διαφαινόμενες εξελίξεις στην τηλεόραση, το video και τον χώρο των μετρήσεων θα παρουσιάσουν οι Daniel Knapp (Chief Economist, IAB Europe) και Stefano Cirillo (Cluster Commercial Leader, Broadcasters & Publishers Southern Europe, Nielsen).

Οι Malcolm Devoy, Worldwide Chief Planning Officer της PHD και Paul McGee, Head of Video Planning της Goodstuff θα εκπροσωπήσουν την πλευρά των agencies, ενώ εκ μέρους των broadcasters θα μιλήσουν οι Rhys Noelke, Chief Data Officer & Group Lead Tech & Data της Bertelsmann και ο Iain McDonald, Creative Director, Digital & Creative Product του CNN International. Παράλληλα, σε συζήτηση πάνελ, οι Βάσω Μαργέλου (Media and Budgeting Senior Manager Fixed & Mobile, OTE Group), Νίκος Σύμπουρας (CEO, Tempo OMD Hellas) και Κάρολος Αλκαλάι (General Manager, Star) θα απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν την εγχώρια αγορά.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και του ΙΑΒ Hellas, ενώ χορηγοί είναι οι: Phaistos Networks (Grand Sponsor), Adweb, Google, PHD και Project Agora (Sponsors), Open Digital Group και Star (Supporters).

Keywords
Τυχαία Θέματα