To Vodafone TV γιορτάζει τα 50 χρόνια του ΗΒΟ

To Vodafone TV, το σπίτι του HBO στην Ελλάδα, γιορτάζει τα 50 χρόνια του μεγαλύτερου τηλεοπτικού παρόχου μυθοπλασίας. Σε ένα αφιέρωμα των σειρών του ΗΒΟ που ξεχώρισαν από τους The Sopranos μέχρι το Game of Thrones και από το Six Feet Under

μέχρι το Euphoria, το κοινό «μπορεί να ξαναζήσει ή και να ανακαλύψει αγαπημένες τηλεοπτικές στιγμές» αποκλειστικά στο Vodafone TV, με τους 50 πιο αντιπροσωπευτικούς τίτλους ΗΒΟ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το ΗΒΟ είναι ο πιο δυνατός και δυναμικός original content πάροχος με τηλεοπτικές επιτυχίες που πρωταγωνιστούν ολόκληρη τη χρονιά στις λίστες με τα καλύτερα. Από τον Νοέμβριο του 1972 που ιδρύθηκε με σλόγκαν «This is HBO, the Home Box Office», επένδυσε σε σημαντικά ονόματα δημιουργών και έδωσε, για πρώτη φορά, τηλεοπτικό χώρο στο stand-up comedy.

Ήταν ακόμη το πρώτο τηλεοπτικό δίκτυο που επένδυσε περισσότερα από 20 εκατ. δολάρια για ένα επεισόδιο, το 2010 για την αντιπολεμική μίνι σειρά «The Pacific», ενώ πρόσφατα το ίδιο συνέβη με το «Game of Thrones», αλλά και με το «House of the Dragon». Μέχρι σήμερα, κερδίζει συνεχόμενα βραβεία, όντας το μοναδικό δίκτυο με 720 βραβεία Emmy.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Vodafone TV, ΗΒΟ,Vodafone TV, ivo