Αναγνώριση της L’Οréal Hellas ως Top Employer 2024

Ανάμεσα στους Top Employers για το 2024 βρέθηκε η L’Oréal Hellas, μια πιστοποίηση που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας προς έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο. Το πρόγραμμα του ινστιτούτου Top Employers πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα της έρευνας βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Η έρευνα καλύπτει

6 τομείς ανθρώπινου δυναμικού αποτελούμενων από 20 θεματικές, μεταξύ των οποίων, η στρατηγική που θέτει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο, το εργασιακό περιβάλλον κ.ά.

Η HR Director της L’Oréal Hellas, Εύα Γεωργίου, ανέφερε: «Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας στη συνεχή ανάπτυξη των ταλέντων και των ικανοτήτων των ανθρώπων μας μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης, των ευκαιριών σταδιοδρομίας, της αξιολόγησης και της εφαρμογής των καλύτερων πρακτικών παγκοσμίως για ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον συμπερίληψης που μάς εμπνέει να εξελισσόμαστε διαρκώς. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στις μοναδικές δυνατότητες που τους κάνουν να ξεχωρίζουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναγνώριση, L’Οréal Hellas, Top Employer 2024,anagnorisi, L’oréal Hellas, Top Employer 2024