Από τη Sunny Side Up η καμπάνια #metaPodia της Podia Footcare

Η Sunny Side Up ανέλαβε τη δημιουργία της νέας καμπάνιας του brand Podia Footcare, της εταιρείας Natura Pharm. Με το hashtag #meTaPodia, η Podia παροτρύνει το κοινό σε μια διαφορετική, ποιοτικότερη ζωή. Μια καμπάνια awareness του brand Podia όπου με ένα inspirational hashtag, το οποίο περιέχει ξεκάθαρα το όνομα του brand, κινητοποιεί τον κόσμο να ξαναβάλει το περπάτημα στην καθημερινή του ρουτίνα.

Η Podia Footcare τους καλεί να αφήσουν τα πόδια τους να τους οδηγήσουν σε μονοπάτια ευεξίας και περιπέτειας.

Να φροντίσουν να ζουν περισσότερο #meTaPodia και υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα. Με παρουσία στο Αττικό Μετρό τα μηνύματα της καμπάνιας προτρέπουν τον κόσμο να περπατήσει περισσότερο, ακόμη και να κατέβει και μια στάση νωρίτερα για να κάνει μια μικρή βόλτα #meTaPodia.

Με μηνύματα στο κέντρο της Αθήνας, σε στενά προσβάσιμα μόνο με τα πόδια, σε καφετέριες και μπαρ, με ταμπέλες με βηματομετρημένα «μονοπάτια», η καμπάνια παίρνει τη μορφή «street movement». Πέρα από μετρό και ambient (μηνύματα σε απροσδόκητα σημεία), η καμπάνια ενισχύεται και με online παρουσία, digital banners, digital videos και native content. Tην καμπάνια σχεδίασε και υλοποίησε η Sunny Side Up και την παραγωγή του οπτικοακουστικού υλικού ανέλαβε η Pickcodes Productions.

Keywords
Τυχαία Θέματα