Από την Action Global η εκδήλωση εγκαινίων του 6ου εργοστασίου Thrakon

Η Thrakon εμπιστεύτηκε την Action Global Communications για τη διοργάνωση των εγκαινίων του έκτου κατά σειρά εργοστασίου της στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα, στην περιοχή των Οινοφύτων. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μια εορταστική εκδήλωση για εργαζομένους, πελάτες, συνεργάτες και δημοσιογράφους, στον χώρο του εργοστασίου, ο οποίος είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την υποδοχή και τη φιλοξενία άνω των 200 ατόμων.

Η Action σχεδίασε το concept και τη ροή της εκδήλωσης, η οποία περιλάμβανε

ομιλίες στελεχών της Thrakon, καθώς και πολιτικών προσώπων, επίσημη κοπή κορδέλας των εγκαινίων, συνέντευξη Tύπου για τους δημοσιογράφους, ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και κοκτέιλ πάρτι με ζωντανή μουσική. Ο Εμμανουήλ Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Thrakon, σχολίασε: «Είχαμε μια πολύ αποδοτική συνεργασία με την Action Global Communication, στo πλαίσιo της οποίας τόσο η δημιουργικότητα των ανθρώπων της όσο και η αποτελεσματικότητά τους, δικαίωσε την επιλογή μας».

Η Αγγελική Κιοφίρη, Country Manager της Action Global Communications, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η Thrakon για τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού event και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, μέσω των υπηρεσιών μας, εξασφαλίσαμε εξαιρετικά αποτελέσματα και συμβάλλαμε στην επιτυχημένη διοργάνωση των εγκαινίων».

Keywords
Τυχαία Θέματα