Αθλητές από 22 χώρες, στο 6ο Santorini Experience

Με τη συμμετοχή ερασιτεχνών και επαγγελματιών αθλητών και κολυμβητών από 22 χώρες του κόσμου πραγματοποιήθηκε, στις 23-25 Σεπτεμβρίου, η έκτη διοργάνωση Santorini Experience 2022. Στο πλαίσιό της, πραγματοποιήθηκαν η κολυμβητική διαδρομή ανοιχτής θαλάσσης 2,4χλμ και, για πρώτη φορά, μια νέα διαδρομή 5χλμ, καθώς και ένας Ημιμαραθώνιος.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν, ενδεικτικά,

η δις χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ολυμπιονίκης βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Ολλανδή, χρυσή και αργυρή Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Sharon van Rouwendaal, η Βρετανίδα, δύο φορές αργυρή Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Jazz Carlin και ο Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής Ευρώπης στα 400μ. με εμπόδια Περικλής Ιακωβάκης.

Official Sponsors της διοργάνωσης ήταν το Metaxa Hospitality Group – Santo Maris και η Blue Star Ferries, Signature Sponsor το Seaside Santorini και Official Water το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος. Το Santorini Experience συνδιοργάνωσαν οι Δήμος Θήρας, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το τμήμα αθλητικού τουρισμού της ActiveMedia Group, η οποία ανέλαβε και το sports production.

Keywords
Τυχαία Θέματα