Δεν πάει για την 7η άδεια το ACTION24

Χωρίς πανελλαδική άδεια σχεδιάζει να συνεχίσει την πορεία του το Action24 των επιχειρηματιών Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη. Το περιφερειακό κανάλι της Αττικής που επαναλανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2022 ως ένα εν δυνάμει πανελλαδικό κανάλι, συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του, μένει ωστόσο, μακριά από την 7η πανελλαδική τηλεοπτική άδεια γενικής στόχευσης που παραμένει αδιάθετη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά των επιχειρηματιών δεν υπάρχει πρόθεση να διεκδικήσουν την έβδομη άδεια και να μετατρέψουν το κανάλι από περιφερειακό και πανελλαδικό. Όπως αναφέρουν πληροφορίες,

το επιχειρηματικό δίδυμο θεωρεί ότι έχει ήδη υπερεπενδύσει στην τηλεόραση –εξαγοράζοντας το Action24 και στήνοντας το ανανεωμένο Attica tv- και σχεδιάζουν πλέον να στραφούν στο διαδίκτυο και σε κάποιο μεγάλο portal όπου συγκεντρώνονται μεγάλα ποσά από τη συνολική διαφημιστική δαπάνη.

Ακόμα και χωρίς πρόθεση να αλλάξει… κατηγορία και να πάει με τους «μεγάλους», το Action24 συνεχίζει να εμπλουτίζει το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα με στόχο να προσελκύσει έσοδα, ενώ σχεδιάζει άμεσα την πρεμιέρα 4 εκπομπών.

Πιο συγκεκριμένα, το Action24 δίνει χώρο στη σάτιρα με την επιστροφή του Γιώργου Μηστικώστα ο οποίος θα ενώσει δυνάμεις με τον Σωτήρη Καλυβάτση σε σατιρική εκπομπή. Το πρώην μέλος των «Α.Μ.Α.Ν» θα έχει διπλό ρόλο καθώς εκτός από τη σάτιρα θα κάνει και μία μαγειρική εκπομπή, ενώ το Action24 σχεδιάζει και δύο ταξιδιωτικές εκπομπές, η μία με τον Χρήστο Ανθόπουλο και η άλλη με τον YouTuber Δημήτρη Καρβέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα