Διάκριση της Xerox στην έκθεση Sustainability Leaders 2023 της Quocirca

Η Xerox διακρίθηκε για την πρωτοπορία στο πεδίο της αειφορίας στη νέα έκθεση Sustainability Leaders 2023 της Quocirca. Η αναγνωρισμένη, ετήσια έκθεση παρουσιάζει αναλυτικά το αποτύπωμα βιωσιμότητας των πρωτοβουλιών της βιομηχανίας εκτύπωσης και φέρνει στο προσκήνιο τους οργανισμούς που
εστιάζουν σε δράσεις προς την επίτευξη του στόχου net zero, στην εταιρική αειφορία

και στην αύξηση της αποδοτικότητας για τους πελάτες τους.

«Η μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου, με την παράλληλη υποστήριξη των πελατών μας να επιτύχουν το ίδιο, αποτελεί για εμάς σημαντική προτεραιότητα», ανέφερε η Tracey Koziol, Executive Vice President of Global Offering Solutions και Chief Product Officer στη Xerox.

Σημειώνεται πως πάνω από 1,6 εκατ. τόνερ Xerox κατασκευάστηκαν το 2022 με τη χρήση αναλώσιμων υλικών που ανακτήθηκαν μέσω του προγράμματος επαναφοράς προμηθειών της εταιρείας, Green World Alliance, Επιπλέον, οι ψηφιακές λύσεις ροής εργασιών της Xerox, συμπεριλαμβανομένων του Xerox Workflow Central και των Xerox Accounts Payable Services, αναγνωρίστηκαν για την ικανότητά τους να απλοποιούν τις διαδικασίες των πελατών που βασίζονται σε χαρτί, προωθώντας περαιτέρω τους στόχους αειφορίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το 2040, η Xerox συνεχίζει να εστιάζει στη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, προκειμένου να πετύχει τον στόχο των μηδενικών εκπομπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα