Διεύρυνση συνεργασίας Socialab-Interamerican

Η Socialab, μετά από 5 χρόνια συνεργασίας με την Anytime, αναλαμβάνει και την digital επικοινωνία για το brand της Interamerican. Συγκεκριμένα, το βραβευμένο advertising agency τους τελευταίους μήνες έχει αναλάβει επιπλέον την digital επικοινωνία για το brand της Interamerican, καθώς και τη διαχείριση των Social Media Αccounts

της.

Μέσα από τη δημιουργία αυθεντικού περιεχομένου, η συνεργασία αποσκοπεί στην ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών της Interamerican, καθώς και των αξιών που υπηρετεί το brand.

Η συνεργασία μεταξύ της Socialab και του ομίλου της Interamerican ξεκίνησε το 2018, με κύριο αντικείμενο τη δημιουργία και υλοποίηση στρατηγικής για την επικοινωνία του brand Anytime στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο ευρύτερο digital περιβάλλον με tailor-made καμπάνιες που αναδεικνύουν τον κοινωνικά υπεύθυνο χαρακτήρα της Anytime, καθώς και τις υπηρεσίες της. Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα συνεργασίας τους, η Socialab και η Anytime έχουν αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία σε πλήθος διοργανώσεων.

Ο CEO της Socialab, Γιάννης Αρμπής, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που o όμιλος Interamerican αποφάσισε να διευρύνει τη συνεργασία του μαζί μας και, κατ’ επέκταση, την εμπιστοσύνη του προς την εταιρεία μας. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας με την Anytime, ενισχύουμε τους δεσμούς μας με σκοπό τη δημιουργία ακόμα πιο αποτελεσματικών και δημιουργικών καμπανιών και με τα 2 brands του ομίλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα