Δημιουργία e-Πάρκου από την BAT Hellas

Η BAT Hellas δημιούργησε το πρώτο, όπως επισημαίνει, e-Πάρκο στην Ελλάδα, μια πρωτοβουλία με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου.

Το συγκεκριμένο πάρκο συνδυάζει πράσινο και τεχνολογία, καθώς απαρτίζεται πλήρως από «έξυπνο» εξοπλισμό, όπως, μεταξύ άλλων, ηλιακούς στύλους φωτισμού, «έξυπνα» ηλιακά παγκάκια και τραπέζια, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με δυνατότητα

φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς και smart σύστημα ποτισμού, στοιχεία που το καθιστούν πλήρως ενεργειακά αυτόνομο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BAT Hellas, Vitalii Kochenko, δήλωσε σχετικά: «Τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούν τις δύο κατευθύνσεις του μέλλοντος. Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλαμε στην υλοποίηση του πρώτου e-Πάρκου στην Ελλάδα, στον άξονα του οράματος της εταιρείας για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο. Η συνεισφορά της ΒΑΤ στην ελληνική κοινωνία είναι μακροχρόνια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στην πρωτοβουλία πρωταγωνιστές ήταν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοί μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα