Δωρεά θερμοκοιτίδας από Pampers και «Ηλιτόμηνον»

Το «Ηλιτόμηνον», μέσω της συνεισφοράς των Pampers, μια συνεργασία που μετρά 6 χρόνια, δώρισε μια ακόμα θερμοκοιτίδα νέου τύπου στην Α’ Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στο πλαίσιο της υποστήριξης των ΜΕΝΝ (Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών) με ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό, για τη συνεχή βελτίωση της φροντίδας των μωρών που γεννιούνται πρόωρα.

«Με μεγάλη μας χαρά και αγάπη συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα για 6η συνεχή χρονιά σε αυτούς που φροντίζουν για την υγιή

ανάπτυξη των πρόωρων μωρών. Όλοι εμείς στα Pampers σεβόμαστε και στηρίζουμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες όπως παιδιάτρους και μαίες, για να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό στην φροντίδα των μικρών μαχητών. Στις μοναδικές ανάγκες των πρόωρων τα Pampers δηλώνουν την απόλυτη στήριξη τους χρόνια τώρα δίνοντας μία υπόσχεση στα μωρά και τις οικογένειες τους για το μέλλον και μία καλή ποιότητα ζωής. Για εμάς κάθε μικρός μαχητής είναι πηγή έμπνευσης και δύναμης!», δήλωσε η Κωνσταντίνα Λαμπροπούλου, Senior Brand Manager Baby Care SEE της P&G.

Keywords
Τυχαία Θέματα