Εμπλουτίζεται η CSR καμπάνια «Athletes Are Made» της Αdmiral

Η Admiral εμπλουτίζει το πρόγραμμα στήριξης αθλητών «Athletes Are Made» που έκανε την εμφάνισή του, τον Ιούλιο. Σε αυτό το πλαίσιο, η Admiral βρίσκεται στο πλάι των 9 αθλητών που υποδέχτηκε στην ομάδα της και τους στηρίζει με παροχή ρουχισμού, εξοπλισμού αλλά και την κάλυψη ταξιδιωτικών εξόδων για αγωνιστικούς λόγους.

Οι κοινές αξίες αθλητών και μάρκας έρχονται να επισφραγιστούν μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων υπό την επιμέλεια της αθλητικογράφου, Χριστίνας Βραχάλη.

Στην

πρώτη φάση του προγράμματος, η Χ. Βραχάλη υποδέχθηκε στο κατάστημα της Admiral στην Αγία Παρασκευή τους παρακάτω Admiral Athletes: Έφη Γκουλή, Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης, Θοδωρή Ιακωβίδη, Ολυμπιονίκη Άρσης Βαρών, Πέτρο Γκαϊδατζή, Παγκόσμιο/Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή Κωπηλασίας, Ευαγγελία Φράγκου, Παγκόσμια/Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας. Στο δεύτερο κύκλο περιλαμβάνονται οι Σεμέλη Ζαρμακούπη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kick Boxing, Αποστολής Τεληκωστόγλου, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tae Kwon Do, Δέσποινα Γεωργιάδου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Πρωταθλητής Κολύμβησης, Νικόλας Ηλιόπουλος, Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής. Οι συνεντεύξεις θα είναι διαθέσιμες στο YouΤube.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εμπλουτίζεται, CSR, Athletes Are Made, Αdmiral,ebloutizetai, CSR, Athletes Are Made, admiral