Εκδήλωση «Ας μιλήσουμε για το κρέας» από τους ΙΠΚ και ΣΕΒΕΚ

«Το κρέας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής». Αυτό αποτέλεσε κοινό σημείο αναφοράς των επιστημόνων που συμμετείχαν ως εισηγητές στη διεπιστημονική εκδήλωση, με θέμα «Ας μιλήσουμε για το κρέας: Υγεία, διατροφική αξία, βιωσιμότητα» που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος – ΙΠΚ και η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Έμφαση

δόθηκε στο γεγονός ότι το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο κατοχυρώνει την ευζωία των ζώων και την παραγωγή ασφαλών προϊόντων κρέατος, αναδεικνύει την κατανάλωση κρέατος και προϊόντων κρέατος σε μια εξαιρετική διατροφικά και ασφαλή επιλογή.

Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ελευθέριου Αυγενάκη, ο Γεν. Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, Κωνσταντίνος Μπαγινέτας. Ακολούθησαν, μεταξύ άλλων, δύο πάνελ με θέμα «Υγεία και Διατροφική Αξία Κρέατος και Προϊόντων Κέατος» και «Τομέας Κρέατος και Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα