Ευρεία συμμετοχή εταιρειών στον Μαραθώνιο

Με ευρεία και δυναμική συμμετοχή, εταιρείες και brands βρέθηκαν για άλλη μια φορά στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε, για 11η χρονιά, η KPMG με τη συμμετοχή

96 δρομέων, οι οποίοι πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου 5 και 10χλμ, καθώς και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου. Παράλληλα, η KPMG είχε την ευκαιρία να στηρίξει για ακόμη μια φορά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ στάθηκε δίπλα και στη Διεθνή Αμνηστία, η οποία αναλαμβάνει δράση για να σταματήσει παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχουν διαπραχθεί, αλλά και για να προλάβει τις παραβιάσεις πριν διαπραχθούν, μέσω αποτελεσματικών διεθνών προτύπων για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα της PressiousArvanitidis έτρεξε στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και στις παράλληλες διαδρομές, το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στον μαραθώνιο αποτελεί θεσμό για τους ανθρώπους της PressiousArvanitidis, καθώς, κάθε χρόνο, προετοιμάζονται και προπονούνται. Φέτος έγινε και μια νέα αρχή από την ομάδα των 31 ατόμων της PressiousRunning Team, η οποία στηρίζοντας το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Διογένης», έτρεξε μαζί με το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» σε έναν αγώνα αντιμετώπισης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Για ακόμη μια χρονιά, η Lavipharm ενίσχυσε το έργο του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις MDA Ελλάς, με τους εργαζόμενους να συμμετέχουν ως MDA Runners στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Με ενισχυμένο το αίσθημα του «ευ αγωνίζεσθαι», της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού, οι εργαζόμενοι της Lavipharm μετέδωσαν και φέτος ένα ανθρώπινο μήνυμα αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και συμπερίληψης. Η Lavipharm ήταν χορηγός της ομάδας των MDA Runners στη διαδρομή των 5χλμ και 10χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου, όπου οι εργαζόμενοι συμμετείχαν εθελοντικά. Πηγή έμπνευσης για να συνεχίσουν αποτέλεσαν τα μέλη του MDA Ελλάς, τα οποία έτρεξαν με τα ειδικά αναπηρικά αμαξίδια.

Δυναμική ήταν και η παρουσία της Enel Green Power Hellas στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. 14 μαραθωνοδρόμοι εργαζόμενοι της Enel Green Power από 12 χώρες ταξίδεψαν και έτρεξαν στον αυθεντικό μαραθώνιο, στα 42.195 μέτρα. Επίσης 76 εργαζόμενοι από το ελληνικό παράρτημα έτρεξαν στα 5 και τα 10χλμ, δημιουργώντας όχι μόνο την μεγαλύτερη «πράσινη» εταιρική ομάδα, αλλά, παράλληλα, την πιο φιλική προς τη διαφορετικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα