Η 4WiseMonkeys «Agency of the Decade» στα Social Media Awards

Η 4WiseMonkeys αναδείχθηκε «Agency of the Decade» στα πρόσφατα Social Media Awards, ως επιβράβευση μιας μακράς πορείας «που συνοδεύτηκε από καινοτομία, στρατηγική σκέψη και out of the box thinking».

H 4WiseMonkeys αναδύθηκε πριν οκτώ χρόνια μέσα σε μια νέα εποχή καινοτομίας και, με μια σειρά από καινοτόμες 360° καμπάνιες, κέρδισε την εμπιστοσύνη κοινού και πελατών, αλλά και μια σειρά από διακρίσεις στην Ελλάδα

και το εξωτερικό.

Οι ιδρυτές του agency, Βαγγέλης Δαβιτίδης και Μάρκος Άρης, δήλωσαν σχετικά με τη διάκριση Agency of the Decade: «Όταν αποφασίσαμε, πριν μερικά χρόνια, εν μέσω κρίσης, να δημιουργήσουμε τη 4WiseMonkeys, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα καινοτόμο 360 agency με δίψα να αφουγκραστεί και να ενσωματώσει τα κελεύσματα της νέας εποχής. Η συνέχεια μας δικαίωσε. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλη τη νυν ομάδα μας, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το agency για το γεγονός ότι, όλοι μαζί, καταφέραμε να δώσουμε πραγματική αξία στα brands με τα οποία συνεργαζόμαστε. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια. H 4WiseMonkeys είναι ακόμα νέα, μόλις στο ξεκίνημα της, και δεσμευόμαστε ότι και την επόμενη δεκαετία θα είμαστε εκεί παρόντες στην πρωτοπορία των νέων τάσεων στην επικοινωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα