Η A3 Resizing Ideas για το Kέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών K3

Με μια ευρηματική καμπάνια που είχε ως κεντρικό άξονα μία συγκεκριμένη παρακίνηση, η Α3 Resizing Ideas επικοινώνησε στο ευρύ κοινό το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών Κ3 και την προσπάθεια που κάνει για ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σχετικά με την έννοια της Κοινωνικής Υποστήριξης και την επίδρασή της στη διαχείριση των χρόνιων νόσων.

Κεντρικό hook της καμπάνιας ήταν το μήνυμα «Σκέψου μια λέξη που αρχίζει από Κ» και προσκαλούσε το κοινό να δώσει τη δική του διαφορετική απάντηση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «δεν αρχίζει μόνο ο καρκίνος από κάπα. Αρχίζουν και όλα όσα μπορούν να τον νικήσουν».

Για

την υλοποίηση του τηλεοπτικού και του ραδιοφωνικού σποτ της καμπάνιας συμμετείχαν εθελοντικά καθημερινοί άνθρωποι, στηρίζοντας με τον τρόπο τους την προσπάθεια που κάνει το Κάπα3 ώστε οι ασθενείς με καρκίνο να μάθουν τα δικαιώματά τους.

Παράλληλα, η Α3 Resizing Ideas δημιούργησε το #supportkapa με το οποίο το κοινό ανέβαζε στα Social Media τη δική του λέξη από Κ, συμβάλλοντας στη διάδοση της καμπάνιας. Επιπλέον, η ενέργεια συνοδεύτηκε από δράση ενημέρωσης των ασθενών με καρκίνο στο Μετρό του Συντάγματος, από την ομάδα του Κάπα3, με τη συνεργασία διαφόρων φορέων και την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα