Η Aleph εισάγει την υποστήριξη των Amazon Ads σε 20 χώρες

Η Aleph, ένα οικοσύστημα τοπικών ψηφιακών εμπειρογνωμόνων και λύσεων με γνώμονα την τεχνολογία, προσφέρει πλέον λύσεις Amazon Ads σε πελάτες σε 20 χώρες της Ευρώπης και του MENA. Η Aleph δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 130 κυρίως αναδυόμενες χώρες και βοηθά τους διαφημιζόμενους να επικοινωνούν με τους καταναλωτές σε περισσότερες από 45 ψηφιακές πλατφόρμες.

Θα βοηθήσει

τους διαφημιζόμενους και τους οργανισμούς σε 20 χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Κροατίας, της Τσεχίας, της Ρουμανίας, της Ουγγαρίας και της Εσθονίας) να αναπτύξουν καμπάνιες Sponsored Ads, Display και Video χρησιμοποιώντας προϊόντα Amazon Ads που θα επιτρέψουν στους διαφημιζόμενους να προσεγγίσουν κοινό στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δυτική Ευρώπη.

Αυτοί οι πελάτες θα εξυπηρετούνται από την ειδική ομάδα της Aleph για τα Amazon Ads, η οποία θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια του 2024. Η Samantha Tillett, Global Partner Director Amazon της Aleph, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Amazon Ads και να βοηθήσουμε διαφημιστές, οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη και τη MENA να αυξήσουν το προφίλ τους σε μερικές από τις μεγαλύτερες καταναλωτικές περιοχές του κόσμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα