Η Barbie γιορτάζει τα 65 χρόνια της

Η Mattel, Inc. γιορτάζει την 65η επέτειο της Barbie, της κούκλας που, όπως επισημαίνει, πάνω από έξι δεκαετίες καταρρίπτει τα όρια και ενδυναμώνει την έμπνευση των κοριτσιών μέσα από το παιχνίδι, ενθαρρύνοντάς τα να έχουν αυτοπεποίθηση, τόλμη και γενναιότητα.

Οι εορτασμοί ξεκινούν τον Μάρτιο, τιμώντας γυναίκες πρότυπα μέσα από τη σειρά Barbie Role Models με προσωποποιημένες κούκλες που δημιουργήθηκαν για τον εορτασμό

της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, συνεχίζοντας τη δέσμευσή της για ενδυνάμωση των κοριτσιών και την έναρξη του τρίτου έτους συνεργασίας με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Inspiring Girls International για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Barbie Dream Gap Project, και παρουσιάζοντας μια επετειακή σειρά προϊόντων, η οποία ξαναφέρνει μερικές από τις πιο δημοφιλείς κούκλες για επαγγέλματα από το βιογραφικό της Barbie και παρουσιάζει νέες συλλεκτικές κούκλες και Fashionistas. Παράλληλα, παρουσιάζει συνεργασίες της Barbie με περισσότερους από 40 εμπορικούς συνεργάτες στους τομείς της μόδας, των τροφίμων, της ψυχαγωγίας και των εκδόσεων.

«Τα τελευταία 65 χρόνια, η Barbie έχει χρησιμοποιήσει την παγκόσμια πλατφόρμα της για να δώσει τη δυνατότητα στα κορίτσια να ονειρεύονται, να εξερευνούν τις απεριόριστες δυνατότητές τους, να κατευθύνουν τη δική τους πορεία και να διαμορφώνουν το μέλλον τους. Καθώς γιορτάζουμε αυτή την επέτειο – ορόσημο, αναγνωρίζουμε πάνω από έξι δεκαετίες ιστοριών που έχει εμπνεύσει η Barbie και την κούκλα που συνεχίζει να δίνει σε όλους την ευκαιρία να ονειρεύονται, και να ονειρεύονται μεγάλα όνειρα», δήλωσε η Krista Berger, Senior Vice President της Barbie.

Keywords
Τυχαία Θέματα