Η Boussias Media λανσάρει ψηφιακή πλατφόρμα συνδρομών

Αλλαγή εμπειρίας φέρνει για τους εκατοντάδες συνδρομητές των κλαδικών Μέσων της Boussias Media, το λανσάρισμα νέας, ψηφιακής πλατφόρμας συνδρομών. H νέα πλατφόρμα e-commerce έρχεται να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις συνδρομές τους με ένα κλικ, αλλά και να ενημερωθούν για τα συνδρομητικά πακέτα σε 10+ επιχειρηματικούς κλάδους, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.

Συγκεκριμένα, επιχειρήσεις και ιδιώτες που απολαμβάνουν το στοχευμένο περιεχόμενο των

20+ κλαδικών Μέσων της Boussias Media μπορούν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο διαχείρισης των συνδρομών τους και να προχωρήσουν σε κάθε ενέργεια που επιθυμούν (ανανέωση, προσθήκη παραληπτών, ενημέρωση στοιχείων πληρωμής, διεύθυνσης αποστολής κ.ά.), εύκολα και γρήγορα, από οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, το περιβάλλον της πλατφόρμας προσφέρει οργανωμένη και εύληπτη πληροφορία για κάθε τίτλο, δίνοντας σε νέους ενδιαφερόμενους συνδρομητές τη δυνατότητα να επιλέξουν εκείνα τα Μέσα που τους ενδιαφέρουν και ταιριάζουν καλύτερα στις δικές τους ανάγκες.

Η Boussias Media εργάζεται σταθερά για να προσφέρει στα στελέχη της αγοράς περιεχόμενο που προάγει την εταιρική αλλά και προσωπική τους εξέλιξη. Με 20+ τίτλους περιοδικών και ημερήσιων newsletters, καλύπτει τη δραστηριότητα και τις εξελίξεις σε περισσότερους από 10 επιχειρηματικούς κλάδους. Στα Μέσα που εκδίδει περιλαμβάνονται εδραιωμένοι και ιστορικοί τίτλοι (όπως Marketing Week, DailyFax, σελφ σέρβις κ.ά.), καθώς και νεότερες εκδόσεις που έχουν ήδη αφήσει το αποτύπωμά τους (όπως Construction, Architect, Build, FoodReporter κ.ά.).

Keywords
Τυχαία Θέματα