Η Foss υλοποιεί το «You. Made By You.» του What’s Up σε 4 πόλεις

Το βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας «You. Made By You.» του What’s Up, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους νέους, επιστρέφει με 4 ολοήμερα events σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα. Μετά την ψηφιακή υλοποίηση του πρώτου κύκλου, η ομάδα Events της Foss Productions αναλαμβάνει

τον σχεδιασμό και την εκτέλεση παραγωγής του νέου «You. Made By You.», που στόχο έχει να βοηθήσει τους νέους να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα «θέλω» τους.

Ήδη στην πρώτη στάση της περιοδείας στην Αθήνα, νέα παιδιά συμμετείχαν σε ένα event γεμάτο έμπνευση, δημιουργικούς διαλόγους και διαδραστικές ασκήσεις.

Με κεντρικό θέμα τη συναισθηματική κατάσταση της αναβλητικότητας, η ανανεωμένη σκηνή του «You. Made By You.» υποδέχτηκε τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, την καθηγήτρια ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου, την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη, την πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, τον μουσικό Leon of Athens και την ψυχολόγο Κυριακή Θεοδόση-Πολυμέρη, με συντονιστή του event τον Βασίλη Βασιλειάδη. Επόμενος σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη, στις 18/05.

Keywords
Τυχαία Θέματα