Η Helleniq Energy στο πλευρό των ευάλωτων γυναικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Helleniq Energy αναλαμβάνει και φέτος σειρά πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην επαγγελματική ενδυνάμωση, τη μείωση των εμποδίων και τον περιορισμό των διακρίσεων σε βάρος των ευάλωτων γυναικών.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, προχωρά άμεσα στη δημιουργία, ανακαίνιση και συντήρηση Κέντρων Προστασίας, Ενδυνάμωσης και Απόκτησης Δεξιοτήτων, για περισσότερες από 660 ευάλωτες γυναίκες και τα παιδιά τους. Στόχος των δράσεων, που θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με τον Ελληνικό

Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα, το Κέντρο Γυναικών Ίριδα στη Θεσσαλονίκη και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κομοτηνής, είναι να διασφαλιστεί η αυτόνομη και αξιοπρεπής διαβίωση των συγκεκριμένων γυναικών και να παρασχεθούν τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον σε αυτές και τα παιδιά τους.

Ο Πρόεδρος ΔΣ της Helleniq Energy, Γιάννης Παπαθανασίου, δήλωσε: «Σήμερα τιμούμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Γιορτάζουμε μαζί όλα όσα έχουν επιτύχει κι όλα όσα προσφέρουν καθημερινά στην κοινωνία, στην οικονομία, στον πολιτισμό. Το αίτημα για ισότητα παραμένει επίκαιρο και επιτακτικό, σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και προκλήσεων. Είναι ένα αίτημα που αφορά όλους μας, στην προσπάθεια για συνεκτική, βιώσιμη και πραγματικά δίκαιη ανάπτυξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα