Η Hyundai Motor ιδρύει Global Design Division

Στην ίδρυση του Global Design Division του προχώρησε ο όμιλος Hyundai, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τις σχεδιαστικές δυνατότητες του Hyundai Motor Group. Το νέο τμήμα θα ηγηθεί των προσπαθειών του ομίλου να σχεδιάσει αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα και μελλοντικές λύσεις κινητικότητας,

συμπεριλαμβανομένων ειδικών οχημάτων (PBV), ρομποτικής και προηγμένης αεροπορικής κινητικότητας (AAM).

Τη θέση του Chief Design Officer (CDO), επικεφαλής του Global Design Division, αναλαμβάνει ο Luc Donckerwolke, President του Hyundai Motor Group, ο οποίος διατηρεί και τον τρέχοντα ρόλο του ως Chief Creative Officer (CCO) για όλες τις σχεδιαστικές πτυχές των μαρκών του Hyundai Motor Group. Το νέο Global Design Division θα περιλαμβάνει το Hyundai & Genesis Global Technical Unit, με επικεφαλής τον SangYup Lee, Executive Vice President και Head του Hyundai & Genesis Global Design και το Kia Global Design Technical Unit, με επικεφαλής τον Karim Habib, Executive Vice President και Head του Kia Global Design.

Παράλληλα, ιδρύεται ένα νέο Κέντρο Σχεδιασμού Genesis, επιτρέποντας στις μάρκες του ομίλου να επωφεληθούν από το δικό τους ύφος σχεδιασμού και να δημιουργήσουν ισχυρή ταυτότητα. Ο Simon Loasby, VP, αναλαμβάνει επικεφαλής του Hyundai Design Center, ενώ ο Ilhun Yoon, VP, θα ηγηθεί του Genesis Design Center.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hyundai Motor,Global Design Division