Η Linda Yaccarino ορίστηκε και επίσημα CEO του Twitter

O Mark Marshall, President, Advertising Sales και Client Partnerships της NBCU θα διαδεχθεί τη Linda Yaccarino, ως προσωρινός Πρόεδρος. Νωρίτερα την Παρασκευή, η εταιρεία ανακοίνωσε την αποχώρηση της L. Yaccarino, η οποία γίνεται η νέα CEO του Twitter.

H

συγκεκριμένη διαδοχή πραγματοποιείται, καθώς η NBCUniversal προετοιμάζει τη Δευτέρα σημαντικό ετήσιο event για τους TV και media advertisers, που θα πραγματοποιηθεί στο Radio City Music Hall. Σημειώνεται πως ο Marshall θα αναφέρεται στον Mark Lazarus, Television και Streaming Chairman της NBCUniversal.

Σε δήλωσή του, ο Mike Cavanagh, Προέδρος του Comcast Corp., ο οποίος είναι τώρα υπεύθυνος για τη διαχείριση της NBCUniversal, ανέφερε: «Είμαστε ευγνώμονες για την ηγεσία της Linda Yaccarino στην επιχείρηση Διαφημιστικών Πωλήσεων της NBCUniversal και για την καινοτόμο ομάδα και πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει. Η Linda έχει κάνει αμέτρητες συνεισφορές στην εταιρεία κατά τη διάρκεια της 12χρονης θητείας της και της ευχόμαστε τα καλύτερα».

Η ίδια, γίνεται τώρα το δεύτερο σημαντικό στέλεχος της NBC Universal που αποχωρεί από την εταιρεία μέσα σε τέσσερις εβδομάδες. Ο Jeff Shell, Chief Executive Officer της NBCUniversal, παραιτήθηκε ξαφνικά, έπειτα από έρευνα για ανάρμοστη συμπεριφορά στα τέλη Απριλίου.

(Πηγή: Mediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα