Η Microsoft αποκλείει το Twitter

Η Microsoft αποσύρει το Twitter από τη διαφημιστική της πλατφόρμα την επόμενη εβδομάδα, σχεδόν δύο μήνες αφότου το Twitter ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να χρεώνει τουλάχιστον 42.000 δολάρια μηνιαίως στους χρήστες του API, οι οποίοι άρχισαν να λαμβάνουν emails σχετικά με τις νέες λεπτομέρειες τιμολόγησης στις αρχές Μαρτίου. Σύμφωνα με έκθεση του

Wired, παρατηρήθηκε πως στο νέο σύστημα «τιμολογούνται σχεδόν όλοι».

Η Microsoft, λοιπόν, ανακοίνωσε στους πελάτες της πως από τις 25 Απριλίου 2023, το Digital Marketing Center (DMC) δεν θα υποστηρίζει πλέον το Twitter και πως το ίδιο θα συμβεί και στις έξυπνες καμπάνιες πολλαπλών πλατφορμών. Συνεπώς, οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους στο Twitter, ούτε να δημιουργούν, να προγραμματίζουν ή να διαχειρίζονται με άλλον τρόπο tweets μέσω της δωρεάν υπηρεσίας διαχείρισης κοινωνικών μέσων της Microsoft.

Ως αποτέλεσμα, ο Elon Musk απειλεί πως θα κινηθεί νομικά. Αναφερόμενος στη συμφωνία αδειοδότησης της Microsoft με την εταιρεία OpenAI, η οποία για τη δημιουργία του ChatGPT αξιοποίησε όγκο διαφορετικών text data από το διαδίκτυο, ο Musk έγραψε: «Εκπαιδεύτηκαν παράνομα, χρησιμοποιώντας δεδομένα του Twitter. Ώρα για μήνυση».

(Πηγή: Techcrunch.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα