Η Novibet χορηγός σε ημερίδα ενημέρωσης ενάντια στην οπαδική βία

Η Novibet συμμετείχε ως Χορηγός στην ημερίδα «O Αθλητισμός απέναντι στα ναρκωτικά και την οπαδική βία» που συνδιοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης, ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος και το Ινστιτούτο PADA στην Ύδρα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με στόχο να προωθηθεί ο υγιής αθλητισμός και η εξάλειψη περιστατικών βίας.

Επίσης, με βασικό στόχο την ανάδειξη του πολυπλεύρου χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, την προώθηση των αξιών του αθλητισμού και την ασφαλή προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα, η Novibet υλοποιεί και φέτος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Άρης

την εκστρατεία ενημέρωσης #NoViolence.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, CMO της Novibet δήλωσε: «Φέτος, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις δράσεις μας ενάντια την οπαδική βία, καθώς από κοινού με την ομάδα του Άρη συνεχίζουμε την καμπάνια #Νoviolence, με βασικό μήνυμα πως “κάποιες φανέλες ματώνουν για τους λάθος λόγους”. Δέσμευσή μας είναι πως θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να γίνουμε η θετική αλλαγή. Στη Novibet πιστεύουμε ότι η στήριξη και ενίσχυση του αθλητισμού αποτελεί οδηγό για τη νέα γενιά αλλά και το ισχυρότερο αντίβαρο σε προβληματικές συμπεριφορές».

Keywords
Τυχαία Θέματα