Η Pfizer Hellas στηρίζει τους πρόσφυγες στη χώρα μας

Mε μια σειρά δράσεων η Pfizer Hellas γιόρτασε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους εργαζομένους της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για βασικά θέματα που αφορούν στους πρόσφυγες και στους μετανάστες.

Οι δράσεις υλοποιήθηκαν από την ομάδα Diversity, Equity

& Inclusion της εταιρείας σε συνεργασία με το Κέντρο Συντονισμού για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων (ACCMR), το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ).

Οι δράσεις ξεκίνησαν με εκδήλωση στην οποία εκπρόσωποι των ACCMR, ΚΕΜ και ΚΥΑΔΑ παρουσίασαν το έργο και την προσφορά του Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των προσφύγων και μεταναστών και ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων που βιώνουν τον αποκλεισμό και την κοινωνική απομόνωση στην Αθήνα.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι συγκέντρωσαν ρούχα και αθλητικά παπούτσια με στόχο, μέσω του δικτύου φορέων και δομών του Δ. Αθηναίων, να προσφέρουν βοήθεια σε παιδιά και έφηβους πρόσφυγες. Τέλος, οι εργαζόμενοι της Pfizer Hellas συμμετείχαν στο πρόγραμμα Multaka Athens – Διαπολιτισμικές Περιηγήσεις στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα